Kuinka matkustaa halvalla ympäri maailmaa?

MrOferto
Kuka ei haluaisi matkustaa todella vähällä rahalla? Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja etsii jotain erilaista ja sillä on erityisiä vaatimuksia. Jotkut pitävät 5 tähden hotelleista, joissa on all inclusive, kun taas toiselle hostelli riittää. Joku pitää suorista lennoista ilman turhia välilaskuja, kun taas toiset välilaskut sopivat, koska silloin voi tutustua enemmän kohteisiin.
Kuinka matkustaa halvalla ympäri maailmaa?

Kuinka löytää halpoja lentolippuja?

Joustavuus säästää matkustaessa paljon rahaa. Lentoliput ovat matkustamisen perusta (ellei sitten suunnittele matkustavasi autolla tai bussilla). Halvimmat liput saat silloin, kun sinulla on joustavat päivämäärät. Tällöin voit saada lentoliput todella edullisesti. Nykyään on olemassa monia sivustoja, jotka etsivät lentolippuja ja voit järjestellä ne halvimmasta kalleimpaan. Vinkki sinulle: Cashback-portaalien avulla voit säästää myös lentolipuissa. Saat osan rahoista takaisin jokaisesta ostoksesta. Tämä pätee myös lentolippuihin.

Seuraa lentotarjouksia. Jos sinulla on unelmamaa, jonka haluat vierailla, mutta sinulle ei ole väliä, milloin lennät, tarkista säännöllisesti sivustot, jotka toimivat halpojen lentolippujen vertailusivustoina.

Ole avoin uusille mahdollisuuksille. Jos sinulle on samantekevää, minne ja milloin lennät, seuraa sivustoja, jotka etsivät halpoja lentolippuja ympäri maailmaa puolestasi.

Kuinka säästää majoituskuluissa?

Majoitus on yksi suurimmista kustannuseristä matkoillasi. Se ei kuitenkaan ole mitään, mitä ei voisi hallita järkevästi. Jokaisella paikalla voit löytää hotellin, jossa on juuri käynnissä oleva tarjous. Ja jos ei ole tarjousta, voit käyttää kuponkia. Perusperiaate on käyttää alennuskuponkeja, etsiä hotelleja, joissa on tarjouksia, tai etsiä majoitusta kaupungin halvemmista osista. On kuitenkin tärkeää tarkastella matkaa kokonaisuutena. Joskus majoitus keskustassa voi olla edullisempaa, esimerkiksi paikoissa, joissa paikallisliikenne on kallista.

Hyvänä vaihtoehtona halvemmalle majoitukselle voi olla Airbnb. Airbnb tarjoaa majoitusta erilaisissa yksityisten henkilöiden tarjoamissa vaihtoehdoissa. Airbnb voi tuoda sinulle lähemmäksi paikallista kulttuuria tai näyttää erilaisen näkökulman matkakohteesi asukkaisiin.

Kuinka säästää matkakuluissa?

Älä koskaan ota taksia lentokentältä. Ostaessasi lentolippuja, etsi verkosta, mitä sovelluksia on saatavilla maassa, johon olet menossa, ja hyödynnä parhaimmillaan myös kutsukuponkeja säästääksesi vielä enemmän. Monet lentokentältä lähtevät bussit ja junat toimivat nimittäin periaatteella "mitä aikaisemmin ostat, sitä halvemmalla saat". Se vie vain muutaman minuutin ja säästät rahaa.

Kävele kaikkialle. Tarkoitamme tietysti kaikkialla, missä se on mahdollista. Säästät kulkemisessa ja näet enemmän paikkoja, joissa olet.

Pakkaa järkevästi. Suosittelemme ottamaan suuren matkalaukun vain äärimmäisessä tapauksessa, vaikka se sisältyykin lentolipun hintaan. Sitä katoaa, se on raskas ja sinun täytyy kantaa sitä. Lisäksi sen tarkastaminen vie aikaa. Ja lisäksi, halpalentoyhtiöillä sisältyy hintaan vain käsimatkatavara.

Hanki paikallinen SIM-kortti. Jos aiot viipyä pidempään jossain maassa, varmista, että hankit paikalliselta operaattorilta SIM-kortin puheluihin ja asioihin hoitamiseen.

Älä unohda opiskelijakorttia. Jos sinulla on ISIC (Kansainvälinen opiskelijakortti), muista ottaa se mukaan. Monilla nähtävyyksillä saat alennuksen sisäänpääsystä tai voit varata halvempia lentolippuja.

Tinkikää. Turistina voit tehdä sen. Opettele tinkimään ja neuvottelemaan hinnasta.

Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa vieraillaksesi kauniissa paikoissa ja nähdäksesi maailmaa, se on mahdollista ilman matkatoimistoa. Tiedätkö jo, mikä on seuraava kohteesi?

"Matkustaminen ei koskaan ole rahan kysymys, vaan rohkeuden" - Paulo Coelho

« Vinkkejä säästämiseen Virkistävät kesävinkit: Pidä viileydestä huolta ja nauti raikkaista hetkistä »