Tarjouslehti | Hypermarketit ja supermarketit | Lidl

Lidl - myyntiesite, myynnissä olevat tavarat

Lidl

23.05. – 29.05.2024

Tutustu esitteeseen
Lidl

16.05. – 22.05.2024

Tutustu esitteeseen
Lidl

08.05. – 15.05.2024

Tutustu esitteeseen
Lidl

02.05. – 07.05.2024

Tutustu esitteeseen
Lidl

25.04. – 01.05.2024

Tutustu esitteeseen

Vanhentuneet esitteet Lidl »

Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset lehtiset ja markkinatarjoukset Lidl kaupalta. Jokainen lehtinen näyttää kaupan tämänhetkisen tarjouksen vanhenemispäivämäärän. Huomiothan, että jotkin lehtiseen sisällytetyistä tavaroista eivät välttämättä ole saatavilla tarjouksen aikana. On tärkeää tarkistaa lehtisesi päivämäärät, sillä jotkin tuotteet eivät välttämättä ole myynnissa koko markkinajakson aikana. Tämän tiedon voi löytää suoraan lehtisen sisältä yksittäisiltä sivuilta.

Tervetuloa verkkosivuillemme, jossa kerromme sinulle viimeisimmät tiedot ja yksityiskohdat suositusta suomalaisesta Lidl-kaupasta. Lidl on yksi Euroopan johtavista kauppaketjuista, joka tunnetaan laajasta tuotevalikoimastaan ja tinkimättömästä laadustaan. Tämän kaupan käytävillä kävellessäsi löydät käytännössä kaiken tarvitsemasi - tuoreista hedelmistä ja vihanneksista, lihasta, leipomo- ja maitotuotteista kosmetiikkaan, vaatteisiin, kodintekniikkaan ja elektroniikkaan. Valikoima on todella monipuolinen ja hinnat kohtuulliset.

Lidl tarjouslehti

Verkkosivustomme on luotettava kohde, jossa voit tutustua uusimpiin Lidl-esitteisiin. Esitteet ilmestyvät säännöllisesti joka viikko ja tarjoavat sinulle erilaisia löytöjä ja alennuksia eri tuotteista. Kausikohtaisista erikoistarjouksista aina pysyvien valikoimien tarjouksiin - löydät kaiken täältä, sillä Lidlin tarjonta on aina räätälöity juuri sen mukaan, mitä sinä tarvitset kotonasi. Muista tarkistaa säännöllisesti verkkosivumme, josta saat aina ajantasaisimmat esitteet ja tarjoukset.

Lidl aukioloajat

Mitä tulee aukioloaikoihin, useimmat Lidl-konttorit Suomessa ovat avoinna klo 8:00-21:00. Jos kuitenkin haluat tehdä ostoksia mieluummin kotoa käsin, Lidl tarjoaa myös verkkokauppaostoksia joidenkin tuotteiden osalta kotiinkuljetuksella. Lidlin verkkokaupasta voit ostaa erilaisia kodintarvikkeita, vaatteita, sisustustarvikkeita, erilaisia työkaluja ja urheiluvälineitä.

Lidl-konttorit

Lidl on erittäin suosittu Suomessa, ja sillä on yli sata toimipistettä eri puolilla maata. Tämä saksalainen supermarketketju alkoi levittäytyä Suomeen jo vuonna 2002 ja on sittemmin saavuttanut vahvan aseman ja luottamuksen kuluttajien keskuudessa.

Suomen vähittäiskaupan markkinoilla kauppojen kilpailu on kovaa. Lidlin lisäksi löydät myös muita suosittuja ketjuja, kuten K-Citymarket, K-Supermarket, Tokmanni tai K-Rauta. Jokaisella niistä on omat vahvuutensa ja etunsa, mutta kaikki pyrkivät tarjoamaan laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Voit tutustua niiden tarjouksiin myös verkkosivuillamme.

Sivustollamme pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman kattavat ja ajantasaiset tiedot Lidlin kaltaisista kaupoista. Olemme täällä tehdaksemme ostokokemuksestasi helpomman ja auttaaksemme sinua säästämään aikaa ja rahaa. Merkitse meidät kirjanmerkkeihin ja vieraile säännöllisesti uusimpien esitteiden ja tietojen parissa. Meiltä saat aina tarvitsemasi tiedot, aina kun tarvitset niitä.

Muut kaupat

Oletko jo nähnyt kaikki lehtiset ja uskomattomat tarjoukset tältä Lidl kaupalta? Varmista pysyväsi ajan tasalla klikkaamalla kaupan logoa ja tarkistamalla, mitä loistavia tuotteita ja tarjouksia he tarjoavat!

Uusimmat artikkelit

Keväiset aktiviteetit

Keväiset aktiviteetit

Kevät tuo elämään uutta energiaa ja halua tutkia maailmaa ympärillämme. Lämpimämpien päivien saapuessa avautuu ovet monenlaisille ulkoilma…

5 avaintoimenpidettä täydellisen kapselivaatekaapin rakentamiseen!

5 avaintoimenpidettä täydellisen kapselivaatekaapin rakentamiseen!

Mikä on oikeastaan kapselivaatekaappi? Se on yksinkertaistettu vaatekokoelma, joka mahdollistaa enemmän vaihtoehtoja vähemmällä määrällä vaatteita.…

5 helppoa askelta ruokien tehokkaampaan käyttöön

5 helppoa askelta ruokien tehokkaampaan käyttöön

Nyky-yhteiskunnassa on tärkeää seurata paitsi menojaan myös hallita ruokaa oikein kotitaloudessa. Tarpeettomasti tuhlattu ruoka lisää kustannuksia ja…

Kuinka päästä takaisin kuntoon talven jälkeen?

Kuinka päästä takaisin kuntoon talven jälkeen?

Talven mukavuuden täyteisen jakson jälkeen on aika herättää keho ja mieli uudelleen.