Kevään sisustusvinkit - tuo kotiin keväinen ilme

MrOferto
Kevät on täällä ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin päivittämällä kotisi sisustus keväiseksi. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä, joilla voit tuoda kotiisi keväisen ilmeen ja iloisen tunnelman.
Kevään sisustusvinkit - tuo kotiin keväinen ilme

Käytä keväisiä värejä 

Värit vaikuttavat suuresti kodin tunnelmaan. Keväällä voit käyttää raikkaita värejä, kuten vaaleanpunaista, vihreää ja keltaista, jotka tuovat mukanaan kevään iloisen tunnelman. Voit käyttää näitä värejä sisustusesineissä, kuten tyynyissä, verhoissa, matossa ja tauluissa.

Käytä kasveja

Keväällä luonto herää henkiin ja uudet kasvit alkavat kasvaa. Voit tuoda kevään kotiisi käyttämällä kasveja. Voit esimerkiksi laittaa kukkia maljakkoon tai käyttää viherkasveja sisustuksessa. Kasvit tuovat luonnollisuutta ja raikkautta kotiisi.

Käytä luonnonmateriaaleja

Kevät on hyvä aika tuoda kotiisi luonnollisuutta. Voit käyttää sisustuksessa luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä. Voit esimerkiksi vaihtaa tavalliset verhot puuvillaisiin tai pellavaisiin verhoihin.

Muuta kodin valaistusta

Kevään myötä valoisa aika lisääntyy ja voit hyödyntää tätä muuttamalla kodin valaistusta. Voit käyttää kevyitä ja ilmavia verhoja, jotka päästävät enemmän valoa huoneeseen. Voit myös käyttää erilaisia valaisimia, kuten kattovalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia, joilla voit säätää huoneen tunnelmaa.

Keväällä kotisi sisustus voi tuoda raikkaan ilmeen ja iloisen tunnelman kotiisi. Voit käyttää keväisiä värejä, kasveja ja luonnonmateriaaleja sisustuksessa, sekä muuttaa kodin valaistusta kevään valon lisääntyessä. Pienillä muutoksilla voit saada aikaan suuria vaikutuksia ja luoda keväisen tunnelman kotiisi.


« Rahaa säästävät vinkit ostoksille 3 helppoa ja terveellistä illallisvinkkiä »